Co. van de Shandongbos Energietechnologie, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Convertor van de kustmacht

Naadloze de Machtsconvertor van de Generatorkust, AC EMC van de Frequentieconvertor compatibel systeem

Van goede kwaliteit Statische frequentie-omvormer voor verkoop
Van goede kwaliteit Statische frequentie-omvormer voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Naadloze de Machtsconvertor van de Generatorkust, AC EMC van de Frequentieconvertor compatibel systeem

China Naadloze de Machtsconvertor van de Generatorkust, AC EMC van de Frequentieconvertor compatibel systeem leverancier
Naadloze de Machtsconvertor van de Generatorkust, AC EMC van de Frequentieconvertor compatibel systeem leverancier Naadloze de Machtsconvertor van de Generatorkust, AC EMC van de Frequentieconvertor compatibel systeem leverancier Naadloze de Machtsconvertor van de Generatorkust, AC EMC van de Frequentieconvertor compatibel systeem leverancier Naadloze de Machtsconvertor van de Generatorkust, AC EMC van de Frequentieconvertor compatibel systeem leverancier

Grote Afbeelding :  Naadloze de Machtsconvertor van de Generatorkust, AC EMC van de Frequentieconvertor compatibel systeem

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: BOS
Certificering: CE
Modelnummer: AC60

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Triplex verpakking
Betalingscondities: T/T
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
merk: Bos certificaat: CE
zeer belangrijke eigenschappen: Hoge systeembeschikbaarheid Octrooi: Snelle dynamische reactie

Naadloze de Machtsconvertor van de Generatorkust, AC niet de Verontreiniging van de Frequentieconvertor


1. Geïsoleerde outputtransformator, geschikt voor om het even welke onevenwichtsladingen. Elke enige fase kan onafhankelijk worden gebruikt
2. EMC compatibel systeem
3. Compatibel systeem met zowel de voedingnetwerk van 50Hz als 60Hz-
4. Galvanisch geïsoleerde, lage harmonische vervorming
5. Zuivere sinusgolf, sinusoïdale output
6. Veranderlijk frequentie en voltage
7. Vertoningsgegevens in real time: voltage, stroom, frequentie en macht

 

Het beste van systeem (B.O.S) is een globale fabrikant wat zich in het ontwerpen van en de productie van de frequentieconvertor specialiseren. De producten zijn met hoge betrouwbaarheid, resultaat van de meest geavanceerde techniek van de ruimte en de militairen. Max. Capaciteit: 4000kva.

 

1. Ontwikkelingsachtergrond

 

Omdat al wereld niet bij dezelfde frequentie is, is onze de convertortechnologie van de kustfrequentie ontwikkeld om het hiaat in de de industriemilieu's te overbruggen van vandaag waar het materiaal verschillende voltages en frequenties heeft. Het verstrekt de economische oplossing voor het omzetten van macht van de frequenties van 60Hz en 50Hz-. De schepen gebruiken meestal de elektriciteitVac 440/690 .60Herz, maar het overheidsnet is 400Vac/50Hz, zodat kan het niet direct worden gebruikt. In het verleden, het niet alleen met het brandstofverbruik, lawaai, maar ook met de output van de slechte kwaliteitselektriciteit is om de roterende frequentieconvertor goed te keuren. 60Hz convertor van de kust de statische frequentie met geavanceerde SPWM-convertortechnologie. Vergeleken met Diesel Generator, beschermt het niet alleen sparen 30%-kosten, maar ook milieu en output zuivere kwaliteitselektriciteit.

 

2.Product overzicht

 

BOS-zet de statische de frequentieconvertor van de reekskust, met IGBT-convertortechnologie en digitale verwerking, voltage 400V/50Hzin drie stadiain440V~480V/60Hzom. Het gebruikte wijd in de schepen, de schipbouw, de garage, het platform en de werf die de industriële elektriciteit van 50hz in 60hz moet hoog veranderen - kwaliteitselektriciteit.

 

 

 

 

 

BOS-keurt de statische de frequentieconvertor van de reekskust de technologie van de de hoge prestatiesconvertor van Canada goed. De PCB-kringsraad gebruikt de deklaag die proces geneest en de outputtransformator gebruikt de algemene vacuümimpregnatie isolerende verf en het bespuiten beschermende verfverwerking op hoge temperatuur, die het hoge isolatieniveau en de beschermende capaciteit heeft. Het vochtbestendige en stofbewijs is IP54. Het kabinetslichaam gebruikt nevelbehandeling, zodat bereikt de beschermingsrang IP22. Het geval waar te om airconditioning te installeren kan volledig ingesloten chassis goedkeuren, kan de beschermingsrang IP54 zijn, die in volledige naleving van van het Certificatie classificatiebureauccs mariene product normen.

 

Zeer belangrijke eigenschappen en flexibiliteit

 

Beschikbaarheid van het Ø de Hoge systeem door de geavanceerde overtolligheid van de machtsmodule

Øcapaciteit om outputimmuniteit aan inputstoringen (voor voltage verzakt en frequentieverschuivingen) te verstrekken

Ø de de factorengelijkrichter van de eenheidsmacht met een THD van <3>

Ø dat aan onbuigbare ruimtebeperkingen wordt gericht

Van het Ø Minimale het werken en onderhoud kosten

Het Ø beschermt gevoelige en dure ladingen

Voltage van de de golfoutput van de Ø het Schone sinus

De machtsfactor van de Øeenheid, sinusgolf, actief gelijkrichterontwerp

Ø Modulair ontwerp dat hoge betrouwbaarheid en korte reparatietijden geeft

Het Ø isoleerde AC volledig verbinding gebruikend een outputtransformator

Ø Brede waaier van beschikbare voltages, 50Hz en 60Hz

Ontwerp van de Ø het Kleine voetafdruk

Server en de mod.-Bus TCP van het Ø staan de Interne Web verre controle toe

Van het de kabelvoltage van de Øoutput de dalingscompensatie

Verandering van de Ø de Naadloze generator over optie (synchronisatie)

De wedijver van de Øgenerator en lading het delen

 

Typische toepassingen

Ø 50 aan 60Hz of 60 aan de industriële toepassingen van 50Hz

Laat de Ø Havenconvertor generators toe worden uitgezet terwijl bij haven om brandstof te besparen en verontreiniging te elimineren

Øvervanging van de reeksen van de motorgenerator

Ø als schone voeding om een onstabiel net van een kritische belasting te isoleren

3. BOS-de convertormodules van de kust structureren de statische frequentie:

 

BOS-de convertormodules van de kust bevat de statische frequentie IGBT, SMPS, radiator, elektrolyse, capacitieve weerstand, bestuurdersraad, koperplaat enz. De modules keurt gemakkelijk IGBT-convertortechnologie, met het voordeel van hoge betrouwbaarheid, kleine capaciteit, grote makende materiële besparingen goed, lichtgewicht, beweging. In het ontwerp van de structuur, brengt het de schakelaarmacht en de module M57962AL samen, die meer plaats kunnen besparen en meer sterke capaciteit nemen. Het zal 50% kostte dan gelijkaardige producten verminderen die door andere landen worden geproduceerd. Het verbetert systeembetrouwbaarheid, en meer gelijk verdeelde, compactere structuur, elegant en mooi.

 

A. hoge betrouwbaarheid:

De de convertormodule en het gebruik originele Infineon van Infineon IGBT van het belangrijkste onderdelengebruik originele Duitse van de aandrijvingsbescherming. De perfecte aandrijving verzekert al systeem betrouwbare verrichting.

 

B. snelle dynamische reactie (octrooitechnologie):

Dubbele closed-loop koppelt kring terug, verzekert de binnenlijnstroom de niet-lineaire niet-vervorming van de ladingsgolfvorm; de buitendaling van het lijnvoltage is minder dan 1% wanneer plotselinge ladingsdruk. De reactiesnelheid is minder dan 2ms.

 

C. goede human-computer interface, hoge het meten nauwkeurigheid:

Voltage, stroom, frequentie, macht en machtsfactor vier venster dat vertoning meet. Wij gebruiken de bekende fabrikanten van meter en precisierang 0,5.

 

D. sterke overbelastingscapaciteit:

De toepassing van het machtsapparaat is redelijk. Het kan 2 keer het geschatte huidige effect weerstaan, en zal voltage geen daling veroorzaken.

 

E Uitstekende stabiliteit:

De frequentiestabiliteit is ≤ 0,01%, wordt de outputfrequentie gemaakt door de schokkenopbrengst van de kwartsoscillator, zodat is het zeer stabiele, nauwkeurige frequentie.

 

F. volledige digitale controle:

Het gebruiken van enige de spaandermicrocomputer van AVR als centrale controleeenheid. Het krachtige gegevensverwerkingsvermogen van meest traditionele hardwarecontrole wordt in een oogopslag vervangen door software, de statusvertoning.

 

G. De de hoogste machtsdichtheid van de industrie bespaart zo ver mogelijk installatieplaats.

Één 800KVA-de convertorafmeting van de kust statische frequentie is enkel 3260 * 1200 * 2000mm. De veelvoudige modules verbonden in parallelle systemen met hoge capaciteit, mooi het niet alleen maar ook maken de maximum machtsdichtheid voor de gebruiker.

 

4. De convertor die van de kustfrequentie DSP-controletechnologie met intelligent en automatisering gebruikt:

 

A met 7 duimlcd touch screen, kan de staat van de de convertorverrichting van de kustfrequentie, parameter, generatorelektriciteit, foutentype controleren en tonen.

 

B. het gebruiken van Modbus-communicatie protocol, dat de PC-controlesoftware aanpast, kan verre controle door computer realiseren.

(kan zijn verre controle in real time het het convertorbegin en einde, de de verrichtingsstaat van de frequentieconvertor, de parameter, de generatorelektriciteit, het foutentype tonen door computer)

Modbus heeft de volgende kenmerken:

(1) de vrije norm, open, gebruikers kan Modbus-protocol gebruiken veilig, om geen licensefee te hoeven te betalen, zal overtreden niet de intellectuele-eigendomsrechten.

(2) Modbus kan een verscheidenheid van elektrointerfaces, zoals rs-232, rs-485 enz. steunen, kan ook in een verscheidenheid van media, zoals verdraaid paar, draadloze vezel worden overgebracht.

 

(3) de Modbus-frame-opmaak is eenvoudig, compact, gemakkelijk te begrijpen. De gebruiker is gemakkelijk te werken.

 

De technologie van de C.withdsp controle die de voordelen van snelle berekeningssnelheid en hoge precisie heeft; DSP-de spaander maakt het energiebeheer versterken, dat machtsconsumptie vermindert.

 

De D.withdsp spaander wat randkring in de binnenlandse spaander integreren, kan nauwkeurige controle bereiken, kan de kring volledige digitale kring, sterke anti-interference capaciteit, het eenvoudig zuiveren en onderhoud, laag mislukkingstarief realiseren. Slechts kan de behoefte om het algoritme van de softwarecontrole te bevorderen productprestaties snel verbeteren;

 

E. De microprocessor op PCB is een multifunctioneel, programmeerbaar apparaat dat digitale gegevens aangezien de input, het volgens instructies verwerkt die in zijn geheugen worden opgeslagen, goedkeurt en resultaten als output oplevert. Het is een voorbeeld van opeenvolgende digitale logica, aangezien het intern geheugen heeft. De microprocessor maakt de convertor en automatisering intelligenter

 

Technische parameters:

model 331000 331500 332000 333000 334000 335000 336000 338000 331200
Capaciteit (KVA) 100 150 200 300 400 500 600 800 1200

 

Input

Voltage 400V±15% 3phase 4wires of 3phase 5wires
Frequentie 45-65Hz
Machtsfactor ≥0.90
Output Voltage 3phase 3 draden, voltage (300-500V/690) kunnen worden gekozen
Frequentie 50Hz/60Hz kan worden gekozen
Frequentiestabiliteit ≤0.01% (0-100% wanneer de lading verandert, outputfrequentie verandert niet)
Ladingsstabiliteit ≤3% (zuivere de weerstandslading van 100%)
Overbelastingscapaciteit 110% 1hour, 150% 10minutes, 200% 10s
Golfvervorming Zuivere sinusgolf, THD≤3%
Efficiency ≥90% (100%-ladingen)
Vertoning Input-output voltagefrequentie, 3phase-fasevoltage/huidige, actieve machts.working time.history fout enz.
Controlewijze IGBT/SPWM de aanpassingswijze van de impulsbreedte
Beschermingsklasse IP54
Isolatiereactantie >2MΩ
De Isolatie van de drukduurzaamheid 1800Vac/5Ma/1minute
Geluidsniveau 50dBA-@1meter
Koelmodel Convertor: de koeltransformator van de hittepijp: Het gedwongen ventilator koelen
Beschermingsfunctie De outputvoeding heeft perfecte beschermingsfunctie van over voltage, over stroom, kortsluiting, convertoroververhitting. Overweeg de verschillende controle van de de elektriciteitslading van het schip, wanneer het de capaciteitsbereik van de outputlading de vastgestelde waarde, zal alarmeren om de elektriciteitslading te controleren
Milieu -10℃~+50℃ en 0~90%
Binnenafmeting (W×L×H) mm

600*

1320*

1490

1450*850*1880

1910*

1160*

1880

3100*830*2260 4100*830*2260
Openluchtafmeting (W×L×H) mm 3300*2400*2600 4500*2400*2600 6000*2400*2600

Contactgegevens
Shandong BOS Energy Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)